titel


Webwinkel-icoon Inloggen-icoon

Uw winkelwagen (0 items - € 0.00) - Artikel overzicht - Zoek artikelen - Uitleg & voorwaarden

Webwinkel - Uitleg

 

In de webwinkel kunt u in 120 categorieŽn kiezen uit 2670 artikelen.

U kunt op twee manieren zoeken naar uw producten. Door een zoekopdracht te geven in het zoekformulier, die kunt vinden onder 'Zoek artikelen', of door de lijst met artikelen te doorzoeken.

Verder uitleg volgt nog

Webwinkel - Voorwaarden

 

Leverings- en betalingsvoorwaarden Gerís Beestenboel

De bestelling, welke u per e-mail heeft verzonden, wordt zo spoedig als mogelijk bevestigd. Uw betaling kunt u direct overmaken op het rekeningnummer welke op deze bevestiging staat vermeld. Bestellingen per telefoon of fax worden per post bevestigd.

Uiteraard kunt u ons ook bezoeken of uw bestelling komen afhalen. Dit echter uitsluitend na telefonische afspraak.

Levertijd

De levertijd is 5 Ė 7 werkdagen na ontvangst van de betaling (indien voorradig). Levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Wij zorgen voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze ter keuze van ons, echter voor rekening en risico van de koper.

Bezorging/verzending vindt eerst plaats, nadat de betaling voor de te leveren producten door ons is ontvangen (uiterlijk 8 dagen na factuurdatum). Wij zijn gerechtigd de levering in gedeelten na te komen, de kosten hiervan worden door ons gedragen. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding of het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

Aansprakelijkheid

Met het versturen van uw bestelformulier - zowel per fax, e-mail of telefoon - bent u een (wettelijk) geldende overeenkomst met ons aangegaan en verplicht u zich tot het vooraf betalen en afnemen van uw bestelling.

Voor misverstaan, vertragingen, het niet goed overkomen van bestellingen en berichten ten gevolge van het gebruik van internet, fax etc. tussen u en ons zijn wij niet aansprakelijk tenzij er sprake is van opzet of grove schuld onzerzijds.

Wijzigingen in prijzen, maten, kleuren, modellen en levertijden zijn voorbehouden.

BTW en Bezorgkosten

Alle prijzen zijn in euroís, incl. BTW, excl. bezorgkosten. Deze laatste zijn voor Nederland Ä 5,00 tot een bestelwaarde van Ä 50,00; boven deze bestelwaarde is de verzending binnen Nederland gratis. Voor het buitenland zijn de bezorgkosten op aanvraag.

Retourzending

Eventuele retourzending kan pas plaatsvinden na overleg met ons en moet altijd franco gebeuren. Indien hieraan niet wordt voldaan, zijn wij gerechtigd de retourzending te weigeren en/of terug te sturen op kosten van de koper. Een retourzending is voor risico van de koper.

Betalingen kunnen worden overgemaakt op rek.nr. 1064.30.785 t.n.v. Gerís Beestenboel

Bezoekadres(alleen na afspraak):

 • Sportweg 82
 • 9695 EC BELLINGWOLDE
 • tel. : 0597 53 26 58
 • fax. : 0597 53 29 22
 • Email : info@gersbeestenboel.nl
 • Handelsregisternummer : 02086054
 • Btw-nummer : NL 110658905B01
 • Rekening nummer : 1064.30.785 t.n.v. Gerís Beestenboel
 • IBAN nummer : NL 43 RABO 0106 4307 85
 • BIC code : RABO NL 2U
 • Rabobank Zuid Groningen te Ter Apel