titel


Webwinkel-icoon Inloggen-icoon

Uw winkelwagen (0 items - € 0.00) - Artikel overzicht - Zoek artikelen - Uitleg & voorwaarden

Pluche

 

De Wild Republic collectie pluchen beesten van Ger’s Beestenboel zijn zeer realistische weergaven van de dieren in het echt. De kwaliteit en afwerking van de beesten is goed.

Een speciale afdeling van Wild Republic betreft de Audubon Birds. Dit zijn realistisch weergegeven vogels, uitgevoerd in pluche, die ook nog eens hun eigen geluid maken.

De zachte poppen van Joyk geven je een unieke indruk, omdat de wisselwerking tussen jou en je pop een diepere betekenis creëert.

Pluche - Nieuwste artikelen

 
Artikel Prijs (€)
Steiff Tebbybeer, panda 101.95
Steiff Classic teddybeer 102.95
Steiff Niki, haas 149.50
Steiff Teddybeer, panda 138.95
Steiff Wittie, uil 66.95
Steiff Poppel, haas 33.95
Steiff Classic teddybeer 102.95
Steiff Classic teddybeer 102.95
Steiff Classic teddybeer, Cappuccino 143.95
Steiff Teddybeer 51.50

Audubon Birds Pluche

 

Wild Republic probeert onze jonge generatie iets bij te brengen over de schoonheid en de wonderen van ons dierenrijk op een plezierige en creatieve manier.

Speciaal hiervoor heeft men een ook collectie zogenaamde Audubon birds ontwikkeld die hun eigen geluid produceren door er zacht in te knijpen.

De geluiden van de Audubon birds zijn originele opnamen van diverse ornithologen.

De collectie van Audubon birds bestaat uit een brede selectie vogels van alle continenten. De grote collectie is ideaal om te verzamelen door groot en klein. Een klein kneepje in de vogel laat de hele dag de zon schijnen. Laat u verrassen!

Audubon Birds Pluche - Highlights

 
Slechtvalk voor op de arm
handpoppen
Slechtvalk voor op de arm
handpoppen
Kraai
handpoppen

Wild Republic Pluche

 

Wild Republic probeert onze jonge generatie iets bij te brengen over de schoonheid en de wonderen van ons dierenrijk op een plezierige en creatieve manier.

De collectie Wild Republic pluche, die zelfs per continent is onderverdeeld, bestaat uit zeer realistische weergaven van de originele dieren. Ook onze huisdieren, denk hierbij aan rashonden en –katten, zijn vertegenwoordigd.

Gezien de grootte van het Wild Republic pluche, gemiddeld zo’n 30 centimeter, zijn ze heel goed hanteerbaar. De kwaliteit van het voor de Wild Republic gebruikte pluche is uitstekend en de afwerking is goed.

Het assortiment is groot.

Wild Republic Pluche - Highlights

 
Das
handpoppen
Baby hert
handpoppen
Chimpansee
handpoppen

Joyk zachte poppen Pluche

 

Zachte poppen van Joyk

De mooiste poppen van de wereld zijn zachte poppen welke over een persoonlijke uitstraling beschikken, die gelijk sympathie opwekken en daarom uitnodigen om met ze te spelen en te praten. Of je groot of klein bent, deze poppen sluit je meteen in je hart.

Oogcontact en verzorging Wanneer je de pop als een baby op je linkerarm vasthoudt, heb je direct met de pop een warm en innig oogcontact. Hun liefdevolle blik geeft je het gevoel dat je goed voor ze moet zorgen.

Jongens zowel als meisjes De poppen zijn uitermate geschikt voor jongens en meisjes.

Onderzoeken Zoals blijkt uit diverse onderzoeken zijn ook de resultaten met gehandicapte kinderen fantastisch. Zeker kinderen met het Syndroom van Down vinden in deze poppen een echt maatje. Ook voor ouderen en met name dementerende mensen zijn de Joyk poppen zeer aansprekend.

Joyk zachte poppen Pluche - Highlights

 
Sara
handpoppen
Baby Owen
handpoppen
Junichi
handpoppen

Steiff Pluche

 

Traditioneel handwerk uit Duitsland
Bekend van de goede materiaalkeuze, duurzaamheid en exclusiviteit

Altijd orgineel met het knopje in het oor.

Steiff Pluche - Highlights

 
Steiff Sniffy muis, rose
handpoppen
Steiff Poppel, haas
handpoppen
Steiff Flora, kuiken, geel
handpoppen